طراحی رستوران

White apartment interior panorama 3d render

طراحی رستوران های زنجیره ای بی بی کیو چیکن , BBQ CHICKEN , راه اندازی رستوران مدرن ، شعبه ی پل رومی و شعبه ی فرودگاه امام خمینی و آشپزخانه ی مرکزی و آماده سازی

مجموعه رستوران های بی بی کیو چیکن BBQ Chicken با عنوان Best of the Best Quality Chicken به معنای بهترین کیفیت مرغ
یک برند کره ای زیر مجموعه کمپانی بزرگ غذایی Genesis Co. است.

این برند توسط شریک ایرانی خود در ایران به ثبت رسید و از ابتدای ورود تیم گروه معماری فتحی و مشاوران کره ای شرکت بی بی
کیو چیکن به صورت مشترک اقدام به طراحی آشپزخانه مرکزی CENTRAL KITCHEN و آشپزخانه های صنعتی INDUSTRIAL KITCHENSو
سالن رستوران ها RESTAURANTS DINNING مطابق منو غذایی و استانداردهای برند بی بی کیو چیکن نمودند.

لازم به ذکر است که در لاین پخت رستوران بی بی کیو چیکن برای اولین بار در ایران برای طعم دار کردن مرغ به جای دستگاه مرینیتور
از دستگاه اینجکتور استفاده شد که این امر باعث گردیده که ادویه توسط نازل های دستگاه به مغز مرغ تزریق گردد و طعم ادویه به صورت
یکسان در همه جای مرغ توضیع گردد ونیز برای اولین بار در ایران از دستگاه پخت GENESIS OLIVE OIL FRYER که تنها دستگاه سرخ کن
با روغن زیتون میباشد استفاده گردید.

برای مشاهده تمامی پروژه های شرکت روی این لینک کلیک بفرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *