طراح رستوران کیست، به چه کسی طراح رستوران می گویند؟
یک معمار یا مهندس ، که به طور حرفه ای در طراحی رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی مشغول است و با تجربه کافی در این زمینه ، بر تمام فاکتورهای طراحی مجوعه های غذایی تسلط دارد.
این گروه خاص از طراحان در زمینه طراحی و اجرای مجموعه های غذایی از جمله فودکورت ، رستوران ، فست فود ، کافی شاپ، کافه و بار ، فعالیت دارند، متخصص در چیدمان آشپزخانه های صنعتی و طراحی سالن رستوران و رعایت اصول بهداشت، اماکن، اتحادیه و تمامی ارگان های ناظر بر طراحی و ساخت رستوران ها هستند.
در سالهای اخیر ، رشته معماری ، مانند پزشکی ، تخصصی شده است.
معماران و مهندسان این رشته “طراحی رستوران” در زمینه طراحی داخلی و طراحی نما و تابلوهای تبلیغاتی رستوران ها تخصص دارند.
مهندسان آموزش دیده پس از ظهور رستوران های زنجیره ای بزرگ مانند مک دونالد و KFC ، تخصص خاص پیدا کردند، مهندسان حرفه ای که تجربه طراحی و ساخت چندین رستوران را داشتند به تدریج از این شرکت ها خارج شدند و با تجربه خود در زمینه طراحی و اجرای مجموعه های غذایی مشغول به کار شدند.
مهندسان گروه معماری فتحی ” آرش و شاهین فتحی” آموزش دیده در آمریکانا گروپ “امارات متهده عربی” در مجموعه کی اف سی، هاردیز، پیتزا هات و بسیاری برندهای کمپانی یام و کویت فود کمپانی می باشند، که پس از خروج از این شرکت ها به طور تخصصی به طراحی و ساخت رستوران و مجموعه های غذایی “در مجموعه مهندسان و معماران فتحی” مشغول می باشند.
نویسنده: شاهین فتحی معمار و طراح داخلی
09121712893
09124406228
09126198636
02144703991
Fathi Architects
Arash & Shahin Fathi
برای مشاهده ی تمامی پروژه های شرکت روی این لینک کلیک بفرمایید
http://Www.fathi-architects.com
https://www.instagram.com/fathibrothers
https://www.instagram.com/shahinfathi_
Click on this link to view all the company’s projects
برای مشاهده ی تمامی پروژه های شرکت روی این لینک کلیک بفرمایید
Arash & Shahin Fathi
گروه معماری آرش و شاهین فتحی